Kysy lakimieheltä

Millaista apua tarvitset?

Viestisi liittyessä yhteen tai vaikka useampaan seuraavista vaihtoehdoista voit olla varma, että olen sinuun yhteydessä.

sopimuspohja.com

Tarvitsen apua sopimuspohja.comin lomakkeisiin liittyen.

Räätälöity ratkaisu yksityiselle tai yritykselle

Tarvitsen muun asiakirjan tai lakimiehen apua yksityis- tai yrityskäyttöön.

Palaute

En tarvitse apua mutta haluan antaa palautetta.

caret-down caret-up caret-left caret-right
“Olen todella tyytyväinen Sopimuspohjan palveluun. Sain yritystoimintaani tarvittavat sopimukset käyttööni helposti ja nopeasti. Aikaa ja vaivaa säästyi merkittävästi, kun asiat sai hoidettua sähköisesti ja joustavasti sillä aikataululla, joka itselleni sopi parhaiten. Iso plussa tulee myös ystävällisestä ja asiakaslähtöisestä palvelusta!”
“Sain mitä pyysin. Hyvällä hinnalla, nopealla aikataululla ja laadukkaasti toteutettuna. Suosittelen sopimuspohjaa kaikille, jotka haluavat asiakaslähtöistä ja ammattimaista palvelua sopimusasioissa.”
Tapio Heino Kiinteistöosakeyhtiö Asentajankatu 5

"Saimme tehtyä tarvitsemamme asiakirjan helposti ja olemme palveluun tyytyväisiä."

Anu-Riitta Lampela Ivalonsirpakka
"Sain sopimuspohjasta kehitteillä olevan yritystoimintani kannalta erittäin tärkeitä neuvoja ja todella nopeasti! Koronaviruksen vaikutukset kuntalaisia palvelevaan toimintaani pysähtyivät kuin seinään sekä liikehuoneiston siirtyminen uudelle omistajalle johtivat vuokrasopimuksen muutokseen ja ennalta arvaamattomat olosuhteet nopeuttivat sitä. Sopimuspohjan erittäin sujuvan palvelun ansiosta mie saatoin keskittyä omaan arkeen. Sopimuspohja on iso apu myös pienelle! Tulen käyttämään sen palveluita edessäpäinkin. Suosittelen lämpimästi!"
Sergey Enckell
Sain apua mitä etsin vuokrien perimiseen oikeusteitse. Kiitän nopeista vastauksista ja kärsivällisyydestä. Suosittelen tutuille, jos heille tulee eteen samanlaisia ongelmia tai muita kysymyksiä.

Kirjoita viestisi:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti