Yrityksen asiakirjat

 

caret-down caret-up caret-left caret-right
“Olen todella tyytyväinen Sopimuspohjan palveluun. Sain yritystoimintaani tarvittavat sopimukset käyttööni helposti ja nopeasti. Aikaa ja vaivaa säästyi merkittävästi, kun asiat sai hoidettua sähköisesti ja joustavasti sillä aikataululla, joka itselleni sopi parhaiten. Iso plussa tulee myös ystävällisestä ja asiakaslähtöisestä palvelusta!”
“Sain mitä pyysin. Hyvällä hinnalla, nopealla aikataululla ja laadukkaasti toteutettuna. Suosittelen sopimuspohjaa kaikille, jotka haluavat asiakaslähtöistä ja ammattimaista palvelua sopimusasioissa.”
Tapio Heino Kiinteistöosakeyhtiö Asentajankatu 5
“Saimme tehtyä tarvitsemamme asiakirjan helposti ja olemme palveluun tyytyväisiä.”
Anu-Riitta Lampela Ivalonsirpakka
“Sain sopimuspohjasta kehitteillä olevan yritystoimintani kannalta erittäin tärkeitä neuvoja ja todella nopeasti! Koronaviruksen vaikutukset kuntalaisia palvelevaan toimintaani pysähtyivät kuin seinään sekä liikehuoneiston siirtyminen uudelle omistajalle johtivat vuokrasopimuksen muutokseen ja ennalta arvaamattomat olosuhteet nopeuttivat sitä. Sopimuspohjan erittäin sujuvan palvelun ansiosta mie saatoin keskittyä omaan arkeen. Sopimuspohja on iso apu myös pienelle! Tulen käyttämään sen palveluita edessäpäinkin. Suosittelen lämpimästi!”